Soloundervisning i sang

I soloundervisningen tages der udgangspunkt i netop det du har brug for.

Det arbejdes med teknik hvor støttefunktion, klang og udtryk er udgangspunktet. Ofte vil du mærke en fordybelse, når der arbejdes, idet den dybe vejrtrækning giver os tilgang til at mærke både krop og sjæl. Der tages nænsomt fat på det der måtte dukke op, og det er dig der bestemmer hvad der skal arbejdes med, så processen bliver organisk. Ofte vil følelsen af glæde og lethed følge dette arbejde - en følelse som er vigtig når vi skal synge frit.

En sololektion varer 60 minutter incl goddag og farvel.


Solo terapi

Indimellem er der elever som har dybe psykiske sår, og der kan opstå et behov for at få løst op for diverse blokeringer og/eller få læget gamle sår. I et sådan tilfælde snakker vi om muligheden for at arbejde direkte med terapi og timen udvides til 1,5 time.


Holdundervisning i sang

Undervisning i solo-sang på hold af 4-6 elever, hvor eleverne udover undervisning i sangteknik/udtryk også får feedback af de andre på holdet.

Undervisnings tager udgangspunkt i dit behov, når du er på. Du vil derudover opleve at lære rigtig meget af at se andre blive undervist. Jeg forsøger at sammesætte holdene, så eleverne kan støtte hinanden og få glæde af det sociale aspekt.

Odense Sang & Stemme Akademi og Odense Sang Lab (FOF Odense) har et samarbejde og derfor er tilmelding til hold gennem FOF.

Længden af undervisningen svarer til antal deltagere x 1/2 lektion pr uge. Bindende tilmelding for et halvt år af gangen sker via www.FOF.dk eller på telefon 66 11 68 45.


Modulopbygget sangundervisning

På grund af meget stor interesse for sangundervisning, udbyder jeg hermed modulopbyggede sangkurser, da jeg ikke har flere pladser på de ugentlige hold, og pt. heller ikke kan opfylde flere ønsker om soloundervisning.  Du kan vælge det modul der passer til dit niveau og evt. sammensætte flere moduler eller gentage modulet flere gange, til du er klar til oprykning. Der tages altid udgangspunkt i den enkelte elev, på trods af den særligt tilrette undervisning. Et moduls varighed er på 4 timer (dog modul 5 er på 10 timer over to dage) Max 6 deltagere. (klik her)


Koncertaften

For alle sangelever er der mulighed for liveoptræden 2 gange om året for at prøve tingene af, hvis du har lyst til det.


Sangteknik i koret

Jeg afholder workshops for rytmiske kor i sangteknik. Der arbejdes med grundlæggende støtteteknik, og med Cathrine Sadolins principper - alt efter korets behov. Klangen kan ændres markant i et kor på forholdvis kort tid. Ring og få en snak om pris - tid og sted. Telefon 40458112 (Hanne Lynge)
 
Sanglærer, psykoterapeut, massør... Hanne Lyngehannelynge.html
Tilbage til forsidensommerfugl.html
Undervisningens indholdsangundervis_indhold.html
  Her står du
Om Hanne Lyngehannelynge.html
Kontaktkontakt.html

Denne side indeholder beskrivelser af - solo - hold - modulopbygget sangundervisning - terapi - workshops for kor....